Daan Botlek & Tifani Rubi

Daan Botlek & Tifani Rubi

Heerlijk om op een regenachtige dag tegenaan te lopen in Rotterdam-West, Daan Botlek & Tifani Rubi op een kopse kant in de Hudsonstraat. Met dank aan de firma Googel blijkt het een project van Foundation Mesh (tentoonstellingsruimte om de hoek aan de Mathenesserweg) en de tweede uit een, tot op heden, serie van drie waarin een Nederlandse kunstenaar wordt gekoppeld aan iemand elders uit Europa. Nummer drie is met niemand minder dan Erosie en ik dacht eigenlijk dat ik die al lang en breed hier in de kolommen had gezet want ik fiets er bijna dagelijks langs. Houdt u van me tegoed.

Daan Botlek & Tifani Rubi

Daan Botlek & Tifani Rubi

Foundationmesh.com/projects/no-2/

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*