Jorg Grimm @ BNR’s Big Five

Deel twee uit een serie van vijf waarin Roelof Hemmen sprak met mensen uit de (inter)nationale kunsthandel.

“Jorg Grimm is een van de weinige galeriehouders in Nederland die een omzet van internationale proporties draait. Zijn Grimm gallery is zowel in Amsterdam als New York te vinden. Hoe word je een succesvol kunsthandelaar die het Nederlandse niveau ontstijgt? en hoe kan de Nederlandse kunsthandel een voorbeeld nemen aan Jorg Grimm?”

Bnr.nl/podcast/thebigfive/10370849/kunsthandel-galeriehouder-jorg-grimm

About Niels Post 3654 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*