Awoiska van der Molen @ Annet Gelink

Laatste weekend voor het gedetailleerd zwartwit fotowerk van Awoiska van der Molen bij Annet Gelink, een must see. Figuratie wordt abstract. Er is veel te zien in grote ogenschijnlijk zwarte beelden. Natuur, stilleven, fijn gevonden composities. Verbluffend fijn, ingetogen aanwezig. Ik heb me verder nergens in verdiept – titels, mogelijke duiding, waar de foto’s gemaakt zijn – je kunt zien wat het is. Onderdompeling in aanwezigheid. Ik ben er best lang blijven kijken, bril op, bril af.

annetgelink.com/artists/136-awoiska-van-der-molen/exhibitions/

annetgelink.com/artists/136-awoiska-van-der-molen/exhibitions/

Tijd om eens naar Kranenburgh te gaan: Tempus is daar te zien nog tot 10 juni.

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*