Metaal Kathedraal als gastatelier

Metaal Kathedraal als gastatelier

Het tweede bijzondere gastatelier van de dag. Deze keer via het K.F. Hein Fonds en de Metaal Kathedraal uit Utrecht.

“[…} roepen kunstenaars en vormgevers van diverse disciplines uit de provincie Utrecht op zich aan te melden voor een residency bij Metaal Kathedraal. De residency bestaat uit een werkperiode van juli tot en met september 2019 in atelierruimte van Metaal Kathedraal en een bedrag van € 5.000 (incl. btw) als honorarium en werkbudget.”

Kfhein.nl/nieuws/open-call-residency-metaal-kathedraal

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*