Thierry Geoffroy in Venetië

Ondertussen in Venetië

Geen biënnale of Thierry Geoffroy/Colonel is er als Biennalist van de partij. Zelfs tijdens die van Rotterdam in 1990 (?, voor mijn tijd), zou hij toen dat prachtpseudoniem hebben opgeduikeld?

“[…] Often those events promote them selves with thematics and alos often take a political posture . Biennalist take the thematics of the Biennales very seriously , and test their pertinance often on location . Artists have questionned for decades the canvas , the pigment , the museum … , since 1988 Colonel and the Biennalists question the Biennales ( always question the structure ) .”

Emergencyrooms.org/biennalist.html

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*