About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. ‘t is gewoon een lelijk plakwerkje, wat een misverstanden toch altijd wanneer ergens een portret moet komen. Niet alleen de dames komen er bekaaid vanaf, maar zeker ook de kunst. Misschien een idee voor de UvA: plaats het in de openbare ruimte, kan zo naast dat andere schilderij op dat transformatorhuis aan het Johnny Jordaanplein

  2. Wat een zuur gedoe weer. Ik denk dat deze alfa-dames zelf juist heel content zijn. Origineel geestig ook die bolussen onder in de spiegel. Eindelijk een schilder die nog weet hoe hij een hand moet weergeven. De universiteit ís trouwens een openbare ruimte…

  3. U vraagt, Roger Willems schildert. De koning van de koboldenneuzen schildert zijn in olieverf geschilderde portretten in een moderne, heldere stijl met liefde voor de klassieke traditie. Zie ook Guusje Terhorst, Agnes Jongerius, Nelie Kroes in natte verf: http://www.rogierwillems.nl/

    Openbare ruimte idd preisvergleich – de dames gaan ongesluierd, daar kan wel eens aanstoot aan worden gegeven.

  4. Inmiddels is de identiteit van de geëtaleerde paperassen achterhaald. De prent is gemaakt op de jaarlijkse Aktendag. Dan leggen de doctoranda de hypotheekpapieren op tafel om de waardestijging van het in bezit zijnde onroerend goed te kunnen vergelijken. Dat verklaart een groot deel van de vrolijke opgewektheid. Tijdens het college geven raakt ook altijd de powerpoint presentatie in de war. En als je les hebt gehad van mw. dr. Bal kan je later nooit meer een normale zin schrijven.
    De geportretteerden hebben trouwens het beste voor met de kunsten. Ze zijn gelieerd aan de kringen rond het esoterische genootschap Framer Framed. Heel vroeger deden dat soort vrouwen aan theosophie. Tegenwoordig zijn ze vooral bezig met het ontsmetten van het blazoen van hun mercantiele voorouders. Behalve dan als de geschiedenis te dicht bij huis komt, zoals onlangs bij dat Namenmonument.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*