Wandschilderingen 25 jaar Galerie Ramakers

Wandschilderingen 25 jaar Galerie Ramakers

Letterlijk 20 meter verderop. Dus wanneer u deze week afreist richting de geweldige Kleerebezem tentoonstelling bij Parts ga dan ook langs bij Ramakers die het vijfentwintigjarig jubileum viert met een grote muurschilder-show. Ziet er al fantastisch uit op de foto, waarschijnlijk nog veel beter in het echt.

Bob Bonies, Mat van der Heijden, Michel Hoogervorst, Ien Lucas, Pat Andrea en Joncquil pakken uit op de muur en van Yumiko Yoneda een installatie in de serre.

T/m 17 november a.s.

Galerieramakers.nl/exhibitions/now/

Wandschilderingen 25 jaar Galerie Ramakers

Pat Andrea en Michel Hoogervorst

Wandschilderingen 25 jaar Galerie Ramakers

Yumiko Yoneda

Op het vimeokanaal van Catalijn Ramakers een korte making-of.

T/m 17 november a.s.

Galerieramakers.nl/exhibitions/now/

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*