Ton Boelhouwer @ PS projectspace

Ton Boelhouwer @ PS projectspace

Op de valreep nog een Amsterdam tip, in het echt ongetwijfeld nog mooier dan op bovenstaande foto. Ton Boelhouwer in PS, de projectruimte van Jan van der Ploeg (al twintig [!] jaar, hoe goed is dat?).

“[…] Waarom schilderen? Waarom niet alleen kijken en opgaan?
Ja; dat laatste zou ook kunnen. Alleen: schilderen genereert juist kijken, – het produceert kijken.”

T/m 18 januari 2020 op zaterdagen te zien van 13.00 uur tot 17.00 uur (of op afspraak).

Psprojectspace.nl/ex2019_TonBoelhouwer.html

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*