(Gratis) veilingresultaten

Voor de liefhebbers (wel eerst registreren):

https://artsalesindex.artinfo.com

Het is allemaal wat mottig, veelal niet voorzien van afbeelding, raar zoeken en traag als, maar zo leren we bijvoorbeeld dat het werk Beach View van de heer Van Eeden in 2004 van eigenaar wisselde voor $ 699 en het werk Petrol Station in 2003 voor $ 662. Dat een Renee Daniels van een vierkante meter 168,664 $ deed in 2007 en dat in datzelfde jaar tien keer een Marlene Dumas is verkocht – van 5,667 $ voor een print tot 1,663,200 $ voor een schilderij uit 1992.

Wasbak Evier uit 1992 van Joep van Lieshout is in 2005 verkocht voor 3507 $. Werk van de rest van de familie van Lieshout wordt nog niet geveild.

Werk van Ad Infinitum en Ad Nauseam: aan de straatstenen niet te slijten.

About Jeroen Bosch 4650 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Als ik me niet vergis heeft de heer GJ, redacteur alhier, in 2003 dat tankstation gekocht, om mijn eer te redden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*