Bospoldervos Florentijn Hofman

Nieuw groot beeld in de buitenruimte in aanbouw van Florentijn Hofman: de Bospoldervos. Een vos van zestien meter lang, veertien meter hoog, met een plastieken zak in de bek. Spierballenanekdotiek in aansprekende figuratie. In aanbouw op de Marconiweg naast de Fruitvis, precies naast zijn oude atelier Hofman en Zonen.

Volgens mij komt-ie hier te staan. Aan de Schiedamseweg, achter de vuilnisbakken, schuin voor de school.

cbkrotterdam.nl/2020/03/04/bospoldervos

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*