BLOKBUSTER, Tom Claassen en Roland Sohier @ Park

Niet te zien in: Tilburg.
Met alle tentoonstellingen onverhoopt gesloten blijft veel ongezien. Een ongedwongen online selectie van wat opvalt, wat interessant lijkt of is.

 

“[…] twee gerenommeerde kunstenaars met een levendig en onvoorspelbaar oeuvre waarin aansprekende, gestileerde figuraties de rode draad vormen. Het monumentale werk dat beide kunstenaars tonen is speciaal voor de ruimte van PARK gerealiseerd. Zowel mens- als dierfiguren worden in de grote sculpturen van Claassen, evenals in het tekenwerk van Sohier, op een humoristische wijze belicht. […]”

Park013.nl/nl/activiteiten/nu-te-zien/blokbuster (de url is dan wel weer grappig in deze tijd)

BLOKBUSTER, Tom Claassen en Roland Sohier @ Park

About Niels Post 3647 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*