Kleien als Grayson Perry

Met liefde, gedulde en een behoorlijke boodschappenlijst aan materiaal. Reuze interessant om te zien hoe Perry zijn keramieken vazen opbouwt.

“[…] The whole process can take up to a couple of weeks, depending on the speed in which you wish to work and drying times, and is suitable for anyone who is new to pottery.[…]”

Youtu.be/8aiHjAeIbuk

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*