‘s Werelds eerste internetbankje

Tom Scott neemt u mee terug naar het jaar 2001. Toen er eigenlijk nog geen wifi was en het nog jaren zou duren voor de eerste smartphone op de markt kwam. Sowieso had nog bijna niemand een laptop.

“In the Abbey Gardens of Bury St Edmunds, in a quiet corner of a park, sits the World’s First Internet Bench. Well, sort of. It’s been nearly twenty years, and it’s arguable whether it ever did the job in the first place…”

Youtu.be/nLCAvIr9rWo (via Neatorama)

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*