Maurice Bogaert – The Walter Benjamin and Albert S. Project

    Props en decorstukken maken gestapeld een mooie sculptuur.

Sfeerimpressie marathonpresentaties op drie plekken naar aanleiding van de lancering van het boek aanhangende het The Walter Benjamin and Albert S. Project bij Fabulous Future, Het Goethe Instituut en Kunsthal 45.

Het boek is hier verkrijgbaar:
japsambooks.nl/products/the-walter-benjamin-and-albert-s-project en op mijn atelier tijdens Open Studio’s Het Wilde Weten aanstaande weekend.

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*