Willie Wartaal x Voorlinden

Veertien weken Wartaal in een stiefel aan rollen bij Voorlinden (dat veertien verzin ik maar). Een voorbeschouwing ervan en deel I bereids online. Om zijn nieuwe album Nieuwe Kunst een plek te geven. Fijn grensoverschrijdend, Heel Holland Bakt Marketing en/of totaaltheater van een fijne muzikant in een museum. Beide partijen spinnen er garen bij.

“Tuinman, rondleider, kok of directeur: voor zijn nieuwe album Nieuwe Kunst probeert Willie Wartaal alle mogelijke beroepen bij Voorlinden uit.”

De beelden die langskomen lijken al te kluchtig met een zeker Bassie en Adriaan gehalte. De helft van de clips van De Jeugd is ook plat en voldoet desondanks of juist daardoor. Zou zomaar goed kunnen komen. Of juist niet. Vol verwachting klopt ons hart.

voorlinden.nl/willie-wartaal-voorlinden-nieuwe-kunst

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*