Kunst & Complex heeft nieuwe eigenaar; kunstenaars mogen blijven [Dat moet nog blijken, red.]

Opmerkelijk nieuws vanuit de gemeente Rotterdam, vooral ook omdat het kunstenaarscollectief zelf nog niet op de hoogte is van de plannen en ideeën van de aanstaande nieuwe eigenaar.

“Kunst & Complex wordt verkocht aan Team Crossing Keileweg. De kunstenaars die nu nog een plek hebben in de voormalige fabriek in het Merwe-Vierhavensgebied (M4H) mogen daar blijven. De nieuwe kopers willen een plek creëren voor innovatieve ondernemers en makers op het gebied van kunst, muziek, techniek en horeca.”

Nos.nl/regio/zh-rijnmond/artikel/115995-kunst-complex-heeft-nieuwe-eigenaar-kunstenaars-mogen-blijven

“Het kunstenaarscollectief van Kunst & Complex houdt hun werkruimte en wordt onderdeel van het nieuwe plan.”

Persberichtenrotterdam.nl/blog/persbericht/gemeente-rotterdam-kiest-voor-cultuur-en-innovatie-in-fabriekscomplex-in-m4h/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*