Palm: NFT voor de kunsten

Werkelijk zorgelijke troep. Met die clichématige kladder zou je niet snel op een kunstacademie geraken. Dat Damien Hirst een werkelijk slechte schilder is en een uitstekende verkoper toont making of platte zut copyright TM ©Damien Hirst and Science Ltd All-rights-reserved-. (Ik ga het plaatje niet plakken straks krijgen we de rekening) Niet voor niets holt de koning van het winkeldochterschuiven direct naar NFT. 10000 works on paper klinkt beduidend anders dan posters.

Maar dit terzijde hij schuift naar voren als premier launcher van PALM – NFT maar dan Eco-vriendelijk. Zien is geloven maar dat er een verschuiving is van bewustwording naar actie is veelbelovend.

Los dan van het ‘ultimately’ en ‘expected to be’:

“The Palm ecosystem will ultimately be driven by a native token, $PALM, and is expected to be up to 99% more energy efficient than Proof of Work-based blockchain networks, providing artists a more sustainable solution today while Ethereum upgrades to Proof of Stake.”

palm.io

(Van de vorige serie posters 3000 ex BTW het stuk zijn er toch 7.481 verkocht. Omzet 22.443.000. Dat kan en moet natuurlijk beter. Hij wordt zo in rap tempo de risé van de artworld.)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*