Herman Lamers @ Hilton Art Lab

    No van achteren maakt een soort on.

Herman Lamers bestiert Hilton Art Lab aan de plint vlak naast Hilton op steenworp afstand van de Coolsingelfontein. Hilton Art Lab is in een jaar uitgegroeid tot de meest interessante presentatieproductieplaats in Rotterdam. Altijd spannend hoe speels, experimenteel of juist raak het daar uitpakt. Toch wel de plek waar je van tevoren niet weet wat je krijgt. Nu deze weken is hij zelf aan de beurt. Ik zeg elk afzonderlijk project daar is niet te missen. Titels etc hingen er pront geprint maar die vergat ik te fotograferen. Gewoon gaan – het is ook een etalageproject.

Herman Lamers The Remix zaterdag en zondag geopend tussen 2 en 6 uur tot 12 september

hilton-art-lab.com

Een x-tal cartooneske graven rond een forse struis.

Een aansprekend luisterend oor

De boekenkast van.

Herman Lamers The Remix zaterdag en zondag geopend tussen 2 en 6 uur tot 12 september

hilton-art-lab.com

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*