Vrijdag 13 mei SpiritUS: Toine Dutch Bushman Klaassen in De Rotterdamse Ondergrondse

In De Rotterdamse Ondergrondse (Riesenatelier Toine Klaassen) as vrijdag 13 mei 17:00 uur feestelijke boekpresentatie A Compendium of Contemporary Urban Wizard Practice​. Daar wil u bij zijn. Dat is een must see/be there. (U koopt het boek nog snel even hier indien u dat nog niet deed: shop.trendbeheer.com/toineklaassen)

Alsook de beautiful Special Edition Dit is een Ding 150 euro slechts, A4 print in doos; nu kopen is vrijdag gelijk meenemen.

Inkom 17:00 uur. 17:30 openingswoord Hugo Bongers. En tijdens Art Rotterdam, 19 tot 22 mei, vijf dagen onmiskenbaar en niet te missen totaalspektakel Not For Sale van Toine Captain Dutch Bushman Klaassen direct bij de ingang van de Van Nelle Fabriek. Zie dit als een opmaat daartoe. Een vrije preview.

U wordt voorzien van de heerlijkste drankjes.

De vos houdt de wacht.

Tot in detail geregisseerd totaaltheater.

Met de mooiste ver- en doorgezichtjes.

Waar/wat is die Rotterdamse Ondergrondse? In Overschie, op een steenworp van Kleinpolderplein. De rode deuren tegenover de Dirk van de Broek. Jan Steenstraat, geen nummer.
goo.gl/maps/LpCznYyCw3Eit9qF6

About Jeroen Bosch 4743 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. zomaar stuur je me naar Schiebroek Jeroen hahahahahaha hoe moet dat nou goed komen met die niet rotterdammers….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*