Laatste kans: Philip Vermeulen Boem BOem @ Voorlinden

Laatste kans/alleen nog vandaag zondag 5 maart: het fijne megalomane tennisballenpercussie-instrument van Philip Vermeulen, geregisseerd en georchestreerd door Philip Vermeulen zelf. Dat het druk zal worden boeit niet. Vol mensen is lekker cerebraal. Boek je tijdslot, poseer je in het midden tussen de klankkasten. (En daarna terug naar het begin naar de kluis om uitgebreid te genieten van een grootse Rinus van de Velde als The Armchair Voyager.)

Verse tennisballenmousse.

Gaat dat zien!

Voorlinden biedt uniek podium voor beeldende klanksculptuur Boem BOem. Ik zou niet weten waar je dit verder nog zou kunnen gaan zien. Philip moet wel een behoorlijk atelier hebben overigens. Het is nogal een ding. Staat nogal in de weg kwa formaat en knetterhard tennisballen schieten doe je thuis in de keuken beter niet.

Boem BOem: niet onbeperkt plek, verzeker u van een tijdslot en posteer u op tijd bij de ingang van de grote zaal achterin.
voorlinden.nl/tentoonstelling/philip-vermeulen

Dit ding dus (edited beeld van afstudeerproject Academie Den Haag geeft redelijke impressie):

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*