Filmmaker moet film met seksscènes voor release aan Houellebecq laten zien “[…] Eerder had de voorzieningenrechten alle vorderingen van de Franse schrijver in een kort geding afgewezen. Het gerechtshof Amsterdam komt nu in het hoger beroep tot een andere conclusie. Volgens het hof is er, vanwege opmerkingen van Ruitenbeek in een interview, een serieuze kans dat hij de afspraken niet zal nakomen.[…]”

NU.nl: Filmmaker moet film met seksscènes voor release aan Houellebecq laten zien “[…] Eerder had de voorzieningenrechten alle vorderingen van de Franse schrijver in een kort geding afgewezen. Het gerechtshof Amsterdam komt nu in het hoger beroep tot een andere conclusie. Volgens het hof is er, vanwege opmerkingen van Ruitenbeek in een interview, een serieuze kans dat hij de afspraken niet zal nakomen.[…]”

About [Redactie] 9054 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*