Zaterdag 11 mei SCHANDE! @ Worm

Wie gaat er mee naar Worm Late Night? Ja, wij gaan mee naar Worm Late Night! SCHANDE life! release party, wie wil daar nu niet bij zijn? De officiele geboorte van SCHANDE nummer zeven life op het podium. Met toeters, bellen, verhalen, verpakt in een wervelende talkshow. Piet Poncho de panfluitende Peruviaan komt ook heb ik me laten vertellen. Een avond vol verrassingen, waarbij Theo Wesselo en Doreen van der Meer hooggeplaatste personen aan de tand voelen. Exclusieve onthullingen en de schokkende waarheid achter de feiten. Een lach, een traan en huiver. Heel veel huiver.

Doen is gaan komen deze zaterdag 11 mei aanvang 23:00 uur. Inkom 8 euro en dan loopt u naar huis met SCHANDE #7 en heel veel verse belevenisvitamientjes onder de huid. Uitgaanstip van de dag. De moeder van het buurmeisje van Joost Kleine komt ook. Songfestival is toch allemaal van te voren opgenomen daar zit geen spanning aan.

Ik zeg maar zo, eindelijk iets leuks in het culturele circuit. Check:
worm.org/production/schande-lifestyle-magazine-release

Snel kopen inlezen alle oude nummers voor in het archief hier kopen afhalen bij Worm dees zaterdag:
shop.trendbeheer.com/product-tag/schande

Update 12-5:

Het is natuurlijk een misverstand dat als je maar genoeg foto’s kiekt, er altijd wel een bij zit die scherp en sprekend het moment treft. Gewapend met mijn fijne camera deden ze het licht nagenoeg uit. We moesten het doen met een beetje rood-roze sfeerverlichting. Zo vang je nooit pregnant oneffenheden van de huid danwel sprankeling van geest voelbaar zichtbaar.
Sfeerimpressie in tien beelden van testdrive late night talkshow SCHANDE! met zes kunstenaars op een bank, spreekmeester Theo Wesselo, sidekick Doreen van der Meer.

Aanstichtster de meesteres van SCHANDE! Anne Kolbe

In het voorprogramma Het Heerst! en Hurricane Joe.

Telefoon voor Het Heerst.

The Dutch Bushman en Ms Paradise zien het met lede ogen aan. Is het gepast dat iemand tijdens een voorstelling met zijn oude moeder gaat bellen, terwijl luide bleeps en beats door de ruimte schallen?

Ernest van der Kwast leest zich in. Dus zo doe je dat, schrijven.

In gesprek met Hajo van Doorn, Anouk Griffioen, Hester Scheurwater, Eveline Visser, Nada van Dalen en Daan Samson. Beurtelings en allemaal tegelijk.

“Samson is shag.”

Hester Scheurwater zegt ik zeg niks. Daar zit je dan, Wesselo.

En Marieke van der Lippe kiekt mij. Heel benieuwd wat of dat geworden is.

SCHANDE! #7 in de shop en af te halen op het bekende adres.
shop.trendbeheer.com/product-tag/schande

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*