Over de bogen Rotterdam

Je vraagt je af waarom: over een mottige blauwe loper over de stad paraderen en verder niks te zien en toch vond ik het leuk. Het geeft een ander uitzicht net als de dakdagen of met die trap op het dak van het Groot Handelsgebouw en het vormt een mooie voorbode op wat komen gaat: een groots smal stadpark op poten niet alleen over de hofbogen maar hopelijk ook aangesloten op kleinpolderplein. Ja, dat gaat dicht. U gelooft het niet maar dat is zo. Daarom ook al die omwegen in aanbouw rond de stad.

In het kader van het Ofestival (O staat voor Opera) voor vier euro te betreden.
o-festival.nl/event-over-de-bogen

Judy van Luyk snaakse topwerk met scherven van bovenaf.

De geluidskunstwerken van Strijbos & Van Rijswijk sec vallen genadeloos door de mand; fluisterzacht alleen de laatste aan het eind biedt iets van verpozing en vermaak. Er is ook een versie met koptelefoon. En ik meen dat er ook optredens op de Hofbogen zijn.

Deze week nog: o-festival.nl/event-over-de-bogen

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*