Trendbeheer Presenteert

    Re:Rotterdam 2013

Naast internettijdschrift is Trendbeheer op ad hoc basis actief in de echte wereld middels tentoonstellingen en activiteiten op locatie onder de noemer ‘Trendbeheer presenteert’.

In de linkerkolom een greep uit de geschiedenis.

Trendbeheer Presenteert

    Trendbeheer meets Proximity #4 (Chicago, 2009)

Trendbeheer presenteert groepstentoonstellingen en samenwerkingen zoals het tentoonstellingsuitwisselingsproject met de Co-Prosperity Sphere in Chicago (2008- 2010) en de eerste sidebeurs tijdens Art Rotterdam (2009) in de Hofbogen.

Trendbeheer Presenteert

    For The Love Of Money, Art Amsterdam 2011.

Daarnaast zijn er tentoonstellingen waarbij het tentoonstellingconcept zelf het onderwerp van de tentoonstelling is. Daarin wordt geëxperimenteerd met nieuwe tentoonstellingsformats zoals Trendbeheer presenteert: vier solos, twee overzichts- en drie groepstentoonstellingen in drie uur bij secondROOM in Brussel (2010), de First Virtual Exhibition of Shows tijdens Art Amsterdam 2010 (genomineerd voor de Expo Jaarprijs, een tentoonstelling van tentoonstellingen, twintig tentoonstellingen door het land worden live gebeamd op de beurs) en het (zelf)portret van een kunstbeurs in 150 verkoopstikkers For The Love Of Money (Art Amsterdam 2011).

Trendbeheer Presenteert

    Vier solos, twee overzichts- en drie groepstentoonstellingen in drie uur @ SecondROOM, Brussel, 2010.

Daarnaast is eerder gezocht naar de mogelijkheid om werk te verkopen zonder nou direct beurs of galerie te worden met 100% Wintersales: een maand lang Sondernangebot culminerend in een eet- drink- en koopfestijn.

Trendbeheer staat open voor vormen van samenwerking, voor experiment en wilde ideeën, voor het curateren van of deelnemen aan tentoonstelling of event.

Komend jaar (2013/2014) staan twee grotere projecten op stapel. Meer informatie volgt wanneer die concreet genoeg zijn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*