Wapke Feenstra – huisboomfeest

Wapke Feenstra

Honden kunnen niet lezen (Link)

Geen touw aan vast te knopen, maar er staat veel, heel veel op de intensief onderhouden site huisboomfeest. Kom daar maar eens om, bij de boekstaving van kunstprojecten online. Gans Tilburg ligt onder vuur.

huisboomfeest.nl

En dan nu de via.

Sandra Smets schrijft in de NRC over een beeld van Rob Birza: Burn Tilburg Burn. Ik volg Rob Birza sinds eind jaren tachtig. Heden ook te bezien met een vers gekleid beeld in het recent heropende W139. Liever zie ik hem stoeien met tempera op doek maar geen gezever: onderaan het artikel wordt een (meestal obligate) link meegeleverd: tilburg.nl/kort. Zo’n URL klik je normaliter niet aan. Je verwacht huis- tuin- en keukennieuws. Wat blijkt: tilburg.nl/kort verwijst naar een site die ‘alle’ beelden in de openbare ruimte van Tilburg ontsluit.

tilburg.nl/kort

Op die site vond ik het project huisboomfeest van Wapke Feenstra.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *