You may also like...

6 Responses

 1. Eindelijk…een kunstenaar in het wilde weten die de ‘darkside’ van de kunstmaan laat zien en de verhoudingen op scherp zet. Ga met Daan vooral de discussie aan, liefst per mail, en je wordt voor altijd vereeuwigd in een van z’n werken.

  Succus daaro

  Frank H.

 2. E.Rosie says:

  …wat is eigenlijk de vrouwelijke variant op “Gekke Henkie”?

 3. ss says:

  malle truus?

 4. MB says:

  storend die fotograaf in beeld

 5. Ken ik jou niet van de Rotterdamse hogeschool der kunsten? In dat oude bankgebouw?
  Ik was toen de enige Groninger, een oude lul tussen de jonkies van het eerste jaar, en jij was aan het afstuderen, en lulde eindeloos door over kunst.
  Later heb ik Rijksacademie nog gedaan.
  Ik zie maar weinig Rotterdammers terug in het kunstcircuit. Ik ken nu alleen maar Jeroen Allart en Simon Schrikker (ex utrecht)werkzaam in Rotterdam.
  O, ja, je werk; ik vind je werk boeiend, goed gezocht en knap uitgedacht…Vooral de grenzen van het normale kunstcircuit zijn intressant. Vooral de spot trekt mij, en zelfspot, want daar ontbreekt het tegenwoordig enorm aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *