Does anyone get the feeling that he’s just going round in circles?Fans of Richard Long cleave to the notion that he is a wild thing. He isn’t

Guardian: Does anyone get the feeling that he’s just going round in circles?Fans of Richard Long cleave to the notion that he is a wild thing. He isn’t.

Niels Post
About Niels Post 6697 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Hear hear! Mag ik hier als Nederlandse pendant van Richard Long, Jan Dibbets voorstellen?

  2. De wens dat een kunstenaar zich maar steeds dient te vernieuwen, is bijzonder voorspelbaar en gaapverwekkend. Laten we het daar eens over hebben.

  3. Ik geloof niet dat dat de strekking van het verhaal was. Ze heeft gewoon een hekel aan het werk en de afgoderij daarvan (ik ook trouwens). Het ‘going round in circles’ is een grapje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*