Cedric Christie

Disciples of History, 2007 – 2009.

“12 cars, each one representing Documenta, branded to appear as though they are intercontinental rally cars. The branding uses the motif of typical race car logos and is subverted to incorporate the names of participating artists from each Documenta.”

CedricChristie.com

Niels Post
About Niels Post 3154 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*