Meta-Initiatief The Naked verenigt vijf grote initiatieven Den Haag

Rob Knijn (Heden), Marius Lut (Billytown), Hicham Khalidi (Tag), Johan Gustavsson (1646) en EvdL (Nest) komen met The Naked – een grote internationale manifestatie, een Lowlands-achtig festival, maar dan voor de beeldende kunsten

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Mooi dat in het Beleidskader Kunst en Cultuur 2013-2016 blijkt dat de groene sprietjes opgemerkt zijn. Een prettig geluid in een landschap dat zo bar dreigt te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*