Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Ann Demeester is wel erg goed overigens, ook hier weer. Megawelbespraakt, to the point en op de hoogte. Voor Pauw is het te moeilijk. “Blablabla dan haak ik af” (Weet ik weer gelijk waarom ik nooit kijk.) Visie Zijlstra ontbreekt grotendeels: “Als je bestaansrecht hebt, […], dan heb je bestaansrecht.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*