Eigen haard

MALM Bed Frame Assembly Instructions Video

Net zo makkelijk. Uw hele huis zelf in elkaar getimmerd middels handige instructievideos bij de meubelboer uit Zweden. Incluis ontspannen soundtrack.

Youtube.com/user/IKEAUSA (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3092 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*