Niels Post
About Niels Post 6697 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Toch vrij shocking die Van Mill. 173 miljoen verder en dan dreigen ‘dan krijgt Amsterdam niet dat topinstituut waar dit gebouw voor neergezet is’

    Haast wereldvreemd.

    Is er al een huurcontract? Waarom zijn er al die jaren van toe geen reserves aangelegd? Op tijd saneren is ook een vak. Kritiek kunstraad is niet mals en mi wel terecht. Je kunt jezelf wel de belangrijkste vinden – wat citymarketingtechnisch ook zo is – maar voor een miljoen of vier(?) heb je heel wat W139’s en Appels. Ik weet wat ik zou kiezen voor mijn geld. Infrastructuur. De ‘kleintjes’.

    Ik denk dat het Stedelijk net als het Concertgebouw heel wat geld zelf uit de markt zou kunnen trekken. Moeten ze wel eens open. Maar dat lijkt nu dan eindelijk te gaan lukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*