Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Must read omdat het goed weergeeft waarom voor experimente plek (ondermeer) huurpijs van belang is:

    “Voor een initiatief als WILLIE is de kostprijs van deze locatie straks niet meer realistisch, tenzij we onze succesformule geweld aan zouden doen. Daarom floreren vergelijkbare initiatieven vrijwel altijd waar locatiekosten nihil zijn.”

    En vooral:

    “Wij zijn immers geen commerciĆ«le exploitant en hechten dermate aan ons eigen profiel dat we onze vrijwillige inspanningen niet willen steken in een programmering of zaalverhuur die meer geld oplevert om daarmee de vaste lasten te kunnen betalen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*