Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Het ergste van het debat was nog wel, dat 80 procent van de aanwezigen klapte voor Zijlstra. En 80 procent klapte ook toen Zijlstra na zijn monoloog de zaal verliet en het debat verlaatte om met z’n partijgenoten te borrelen.

  2. Vind ik niet Jack… Een degelijk applaus, ik kan er niets anders van maken. Of anders ben ik doof…

  3. Mijn indruk ter plaatse was een andere. Zijlstra kreeg een beschaafd exit-applaus als een van de sprekers, alsmede wat boe-geroep.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*