Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6909 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Eerder met een royaal geldbedrag maar nu met… een masterclass schrijven? Van Edo Dijksterhuis, ok, dat dan weer wel. En als prijs publicatie van een nieuw stuk op tubelight?? Tubelight mag daar wel blij mee zijn. Een beetje armoedig allemaal. Stel Floris Solleveld mag als prijs een stuk in hard hoofd schrijven. Daar schrijft-ie al…

  2. Dat is wel een beetje een selectieve weergave van de feiten Ernst. Nog steeds een geldbedrag, masterclass en een publicatie in de Groene, Hard Hoofd of Tubelight. Plus een hoop aandacht. Het had ook allemaal niet gekund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*