At $142.4 Million, Triptych Is the Most Expensive Artwork Ever Sold at an Auction. ‘“I went to $101 million but it hardly mattered,” said Larry Gagosian, the super-dealer who was trying to buy the painting on behalf of a client.’

NYT: At $142.4 Million, Triptych Is the Most Expensive Artwork Ever Sold at an Auction. ‘“I went to $101 million but it hardly mattered,” said Larry Gagosian, the super-dealer who was trying to buy the painting on behalf of a client.’

Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*