Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Ja. En ik vind het eigenlijk beschamend grappig. Facebook gaat alleen om facebook en dat doet ze op een dag de das om.

    Grappig ook omdat met al die big data-koorts FB toch zou moeten weten wat ik zou willen zien. Maar nee hoor – 10 ways to do things like you never did – When you watch this video you will never be the same – Lijstjes en viralmuk allover en ik klik er niet eens op.

    Spotify hebben ze ook. Die beveelt me van harte de dijk aan. “populair in je omgeving”

    Yeah right.

    Hop aan het werk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*