Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. “Met Van Tomme is het fundament van de Appel weer stevig verankerd in de hedendaagse kunst en Amsterdam en kan de Appel de toekomst weer zelfbewust tegemoet.”
    Met zoveel bravour gesteld klinkt het een beetje als wishfull thinking.

    En in het persbericht wordt met geen woord gerept over Lorenzo Benedetti. Wat ik hoorde is dat hij rechtszaak gestaakt heeft maar als curator aan de slag gaat/blijft. Lekker werken voor de nieuwe directeur. Zou zomaar kunnen hoor – maar wordt het instituut dan niet zwaar bemenst (met dito personele kosten) waar alle subsidies halfstok hangen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*