About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

10 Comments

  1. prachtig,Renie.
    Het werk zuigt je bijna op…….
    Ik vraag me af of je ook “aanwezig”bent in het nieuwe centrum voor de tekenkunst in Diepenheim.[as zaterdag opening 1ste expo]
    hartelijke groet,Edmond

  2. Hoi Renie,

    Ik was zo benieuwd naar je vorderingen. Inmiddels zijn Thomas en ik een paar maanden geleden terug verhuisd uit Zwitserland naar Utrecht. We hebben Gerrit natuurlijk nog steeds en hebben ondertussen ook een Toon en een Karel. Onze twee zoons van beide 15 maanden! We komen zeker weer een keer naar een expositie van je werk kijken. Ik vind het nog steeds erg mooi! Groeten aan Simon! Irene (oude bovenbuurvrouw aan de oude dijk)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*