Complaints choir Helsinki

Complaints choir

Met afstand de beste performance van het jaar!

Afgelopen zaterdag 25 maart te zien in het KIASMA in Helsinki, het Helsingin Valituskuoro ofwel het Klachtenkoor Helsinki door Tellervo Kalleinen en Oliver Kochta-Kalleinen (met downloadbare mp3 versie!).

Vorig jaar in Birmingham nog in het Engels (met o.a. Andy Pryke als 1 van de gelukkige deelnemers). Dit jaar in het Fins maar dat mocht de pret niet drukken, integendeel.

“Complaining brings people together. There is always something to complain about, no matter how well things are. Therefore, it is opportune to set them to song and benevolently mock our propensity for constantly complaining. Saying out loud what is bothering you is a relief. Complaining is a lifeline. The important thing is that someone is listening.”

Complaints choir

Complaints choir

Complaints choir

Complaints choir

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*