The incredible shrinking artwork

Commodore

Scammer John Boko en scammer scammer Trotter Fine Arts: hoe een standaard Nigeriaanse bedelmail danig uit de hand loopt. John Boko reageert op de standaard reply van Trotter Fine Arts (“I am sorry but I am unable to enter into your business proposition at this time […] We are especially very keen on promoting new artists with experience in wood carving and will be happy to offer a very generous $25,000 to $150,000 scholarship package to young or old artists with good potential who may benefit from our help.”) met een ja en gaat aan de slag.

Met fijn veel beeldmateriaal.

419eater.com/html/john_boko.htm

(Via BoingBoing.)

Meer meesterwerken in het bezit van Trotter Fine Arts uit Nigeriaanse stal:

williams_smith1.jpg

419eater.com/html/williams_smith2.htm

ben_okezie8.jpg

419eater.com/html/ben_okezie.htm

Maar ook schitterend schilderwerk:

bornking6.jpg

419eater.com/html/bornking.htm

bandofdavid1.jpg

419eater.com/html/bandofdavid.htm

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*