Freek Lomme

Vandaag Eindhoven, spaar ze alle 9!

Freek Lomme< Freek Lomme

Geboren in Boxmeer. Woont en werkt in Eindhoven. Binnen de gebieden der kunsten is hij met name actief als dichter. Freek doet aan reflectieve handelingen. Stap één is ervaren: een situatie reikt een casus aan, waarbinnen elementen tastbaar worden. Deze zijn divers te hanteren in een beeldend onderzoek. Stap twee is vatten, daarbij noemt hij de elementen graag bij de sensitieve naam. Deze naam en vervoering prikkelt wellicht afdoende om de kijker tot verder discours of verbeelding aan te zetten. Deze laatste stap noemt hij overleggen.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. zo zo zo,

    in één adem met arnol…dat begint er op te lijken…zo veel visionairen in eindhoven!

    check trouwnees ook http://www.onomatopee.net: een nieuw productielabel wat ik ben gestart: voor uitgaven en expo’s!

    groeten en dank voor de free-publicitie!

    Freek

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*