Arnol

Vandaag Eindhoven, spaar ze alle 9!

Arnol en Paulus

Arnol en Paulus

Paulus, de reïncarnatie van de apostel Paulus van 2000 jaar geleden en Arnol Kox zijn bekende gezichten in Eindhoven. Beiden verkondigen het geloof op geheel eigen wijze.

Arnol over de doelgroep:’Jongeren hebben er nog de meeste belangstelling voor. Er zijn nu eenmaal conservatieve en progressieve christenen en ik ben voor de progressieve. Dat zijn bijna allemaal jongeren, oftewel nieuwe wijn. De ouderen gaan aan mij voorbij, oude wijn. Dat heeft Jezus me wel duidelijk gemaakt’.

Arnol Paulus

Of Paulus:’Er wordt helaas nog steeds vreemd gekeken tegen mensen die er andere opvattingen op na houden.’

Zie: www.arnolkox.nl

About Niels Post 3616 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. jeroen,

    your mail address does not seem to work. i get all mails back. please help.

    oliver

  2. ..he sure looks like Jeroen, but better try another addres. These are two different people.

  3. @ Arnol Kox, wij lezen in Gods Wetboek, de Bijbel: Zijt dan alle menselijke ordening onderdanig, om des Heeren [Jezus] wil; hetzij den koning, als de opperste macht hebbende; Hetzij den stadhouderen, als die van hem gezonden worden, tot straf wel der kwaaddoeners, maar tot prijs dergenen, die goed doen. (1Petrus 2:13-14)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*