Heel kapot 1

Villa Zebra

Eerste officiële Villa Zebra mini-nacht vanacht. Elke 2 uur een update over de tentoonstelling ‘Heel kapot”. Nog te zien tot en met 4 februari 2007.

Spaar ze alle 3!

Installatie van Jonas Vorwerk en Baschz.

Kinderen kunnen met rubberen blokken hun eigen Rotterdamse wolkenkrabber bouwen en deze als een ware Godzilla helemaal kapot beuken. Het slopen wordt met een camera opgenomen en vervolgens in slow motion geprojecteerd voor het echte Hollywood gevoel. Dit alles bedacht en in elkaar getechniekt door Jonas Vorwerk

advertentie(s)

De muurschildering vol goed gekozen Rotterdamse details is gemaakt door Baschz en kinderen van Rijndam Revalidatiecentrum.

Villa Zebra

Villa Zebra

Villa Zebra

Jackie Chan.

Villa Zebra

Villa Zebra

Villa Zebra

Villa Zebra

Villa Zebra

Villa Zebra

Villa Zebra

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*