Juwelenkoning Ted Noten @ Boijmans

Ted Noten

Tiara voor Maxima

Juwelenkoning Ted Noten maakt sierraden van stukjes Mercedes. Niets is hem te dol als het gaat om het epateren van de bourgeois. In de winkel staat een schitterend met goud gekleid servies – laten inpakken en mee te nemen voor iets meer dan 2000 euro. In het restaurant trekt u – als het mee zit en niet tegen – echte Noten voor een euro.

“Op zondag 5 november houdt Ted Noten een lezing in het museum.”

boijmans.rotterdam.nl/smartsite229.dw[…]9&substyle=125103

Ted Noten

Toon smaak en goed zeden

Ted Noten

Chew your own brooche

Ted Noten

Broodje zilver voor de dikkere nek

Ted Noten

Speel en win Noten

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*