Eindejaarslijst

Het beste van 2006:

Beste film
Taxidermia
Taxidermia.

Doorbreken met een ellendig promofilmpje voor het Hongaars verkeersbureau en je dan revancheren met deze film: György Pálfi is een groot talent.

Beste CDColdcut
Sound Mirrors, Coldcut.

Iedere dag radio Solid Steel afluisteren gaat op den duur vervelen. Een uitstekend alternatief is deze Solid Steel op CD.

Beste boek
The Great War For Civilisation
The Great War For Civilisation, Robert Fisk

IJdel, pompeus en vol feitelijke foutjes zijn veel gehoorde klachten bij dit boek. Maar: 30 jaar in het Midden Oosten op het juiste moment op de juiste plaats zijn, kunnen schrijven en dat 1300 pagina’s lang boos doen, dan doen die klachten er weinig meer toe. (Verscheen vorig jaar.)

Beste kunstaankoop
Sold

Tweede editie sold, Jeroen Bosch
Met bijpassende luxe bewaarcassette. Vormt met de eerste en derde editie gratis een fraai drieluik.

Beste kapotte PHP
dopewars
Dopewars

In vier jaar tijd meer dan negen triljoen verdienen in Leefbaar Rotterdam™ over de rug van ruim 800.000 doden, en dan plots, sinds half november, geen rente meer ontvangen. Tien triljoen past niet in een spaarrekening van acht bytes.

Beste site (ongebruikt)
Newsexplorer
EMM (Europe Media Monitor) NewsExplorer

Sinds anderhalf jaar gelinkt op /start, en veel ouder zal de site niet zijn. Zelden beklikt.
Hier wordt Europees subsidiegeld zinvol besteed: professioneel dataporno bedrijven met het dagelijks nieuws en zelf Mark Lombardi spelen. Alles beschikbaar in één oogopslag: het grootste Nederlands nieuws in 2006, de spelling van de naam van entiteit 1 in Hindi of wat er op een willekeurige dag in een willekeurige taal gebeurde. Volledig automatisch en met een wervende url: press.jrc.it/NewsExplorer

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*