About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

8 Comments

  1. Queen ( post mortem gayness) en Elton John; vooruit, maar DMX en Cannibal Corpse…das wel heeeel gay om die gay te noemen. Ik ben tegen. : )

  2. Wel fantastisch dat Sufjan Stevens de ‘safe’list aanvoert. Hij is in de heer én gay. Soms knijpt men precies het goeie oog dicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*