Berndnaut Smilde

 Berndnaut Smilde

Pingpong-Extension, 2001

Berndnaut Smilde

Berndnaut Paintings, 2001 Material: wood, acrylic on canvas, tin and instruction-video

Berndnaut Smilde

Things Apart, 2005, concept/realization: Berndnaut Smilde,
Jeroen Brouwer […] We hadden onze gezamenlijke woonkamer in Groningen verplaatst naar een identiek soort woning in Utrecht, in een identiek soort wijk met dezelfde straatnamen. De ruimte is leeg op de meegebrachte tapijttegels en plafondlampen na. Door het interieur op behang te laten drukken en hiermee de ruimte in Utrecht te behangen werd de frictie tussen beide ruimtes zichtbaar.

berndnaut.nl

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*