Opbouw Soakers @ Boijmans

Opbouw Soakers @ Boijmans

Werk Renie Spoelstra, tegen de paal Serge Game, rechts koker Iris van Dongen.

“De Stadsredactie van Museum Boijmans Van Beuningen toont met […] Soakers […] recent werk van Peter S. Brenner, Iris van Dongen, Serge Game, Renie Spoelstra, Maurice Thomassen en Anne Wenzel. […] Opening vrijdag 23 maart”

boijmans.nl/smartsite229.dw[…]substyle=125103

Opbouw Soakers @ Boijmans

Maurice Thomassen

Renie Spoelstra

Renie Spoelstra

Renie Spoelstra

advertentie(s)

(Foto’s © Renie Spoelstra.)

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*