About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Barry blijft wat mij betreft iets te veel hangen in het folkloristische discours van de moderne Amerikaanse anti-establishment, onderwijl agerend tegen de hem inmiddels volledig geadopteerde kunsthandelaars en dito high-society met als splijtzwam het door hem zo gewaardeerde destructieve karakter van de traditionele graffiti-hardline-oneliners die inmiddels tot een ultra-geromantiseerde hoogte zijn gestegen als tegenhanger van de anders zo op zichzelfstaande esthetiek van de ballpoint-tekening en quilt-patronen.

    koffie Barry?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*